2710241883 6932228977, 6932229018 ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, Τριπολη info@plintiriaantonopoulos.gr
 
 
 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καθαρισμός Επαγγελματικού & Οικιακού Ιματισμού Τρίπολη Αρκαδίας
 
 
 
Η επιχείρησή μας “ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Τρίπολη, είναι κοντά σας για περισσότερα από 46 χρόνια, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Τρίπολη και σε όλη την Αρκαδία.

Διαθέτοντας σύγχρονα πλυντήρια και σιδερωτήρια αλλά και εφαρμόζοντας τις καλύτερες μεθόδους, μπορούμε να αναλάβουμε τον λεπτομερή καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού σας αλλά και το πλύσιμο και το σιδέρωμα του οικιακού ιματισμού σας.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον άψογο καθαρισμό του επαγγελματικού και οικιακού σας ιματισμού.

Επιθυμώντας την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αναλαμβάνουμε την παραλαβή του ιματισμού από τον χώρο σας ενώ με την πραγματοποίηση του καθαρισμού, θα σας τον παραδώσουμε στην πόρτα σας.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη φροντίδα του επαγγελματικού και οικιακού ιματισμού σας, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού, εξασφαλίζοντας σας πλήρη καθαρισμό και την απομάκρυνση και των πιο δύσκολων λεκέδων.
 
   
   
   
 
 
 
 
Η επαγγελματική φροντίδα των υφασμάτων σας αποτελεί δική μας προσωπική υπόθεση και καθημερινά εργαζόμαστε ακούραστα, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε την παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται, πλήρως, στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Στόχος μας είναι αφενός η προσφορά ποιοτικών και οικονομικών υπηρεσίες και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του επαγγελματικού ή οικιακού ιματισμού σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Τρίπολη και όλη την Αρκαδία.