2710241883 6932228977, 6932229018 ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, Τριπολη info@plintiriaantonopoulos.gr
hero image
 
     
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. | Καθαρισμός Επαγγελματικού & Οικιακού Ιματισμού Τρίπολη Αρκαδίας
 
 
 
     
  Η φροντίδα του επαγγελματικού ιματισμού σας αποτελεί σίγουρα μια πολύ σημαντική υπόθεση για την εικόνα και την υγιεινή της επιχείρησής σας.

Η επιχείρησή μας “ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Τρίπολη, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, παρέχει ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες που μπορούν να σας εξασφαλίσουμε τον άψογο καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού σας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης σε όλα τα είδη επαγγελματικού ιματισμού, από τα σύγχρονα πλυντήρια μας.
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
 
 
  Σεντόνια
  Μαξιλαροθήκες
  Τραπεζομάντηλα
  Ναπερόν
  Πετσέτες
  Μπουρνούζια 
  Κουρτίνες
  Καλύμματα κ.α.
 
     
  Μέλημά μας είναι να σας παραδίδουμε τον επαγγελματικό ιματισμό σας πεντακάθαρο, λαμπερό, απαλό και διακριτικά αρωματισμένο, ώστε οι πελάτες σας να απολαμβάνουν καθαρά προϊόντα ιματισμού, με προτεραιότητα πάντα στην υγιεινή.

Επιθυμία μας να σας βοηθήσουμε να παρέχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία φιλοξενίας στους πελάτες σας.
 
     
     
     
     
     
     
     
  Για τον καθαρισμό του επαγγελματικού ιματισμού σας, χρησιμοποιούμαι οικολογικά και κορυφαίας ποιότητας απορρυπαντικά, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και την απομάκρυνση ακόμα και των πιο δύσκολων λεκέδων.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με τον καθαρισμό επαγγελματικού ιματισμού, έχουμε ως κύριο μέλημά μας την ικανοποίηση των πελατών μας και αντιμετωπίζοντας τους με σεβασμό και επαγγελματισμό, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, αλλά και ηγετικό ρόλο στην αγορά.
 
 
 
 
 
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
 
    Ξενοδοχεία  
    Catering  
    Εστιατόρια - Ταβέρνες  
    Μονάδες Υγείας  
    Κομμωτήρια - Spa  
    Γυμναστήρια κ.α.  
     
     
 
 
     
     
 
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΩΝ

Επιθυμώντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε επαγγελματία, η επιχείρησή μας, διαθέτει και σας προσφέρει προς ενοικίαση μια μεγάλη ποικιλία από τραπεζομάντηλα, υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
     
     
 
     
     
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του επαγγελματικού ή οικιακού ιματισμού σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Τρίπολη και όλη την Αρκαδία.