2710241883 6932228977, 6932229018 ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, Τριπολη info@plintiriaantonopoulos.gr
hero image
 
     
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. | Καθαρισμός Επαγγελματικού & Οικιακού Ιματισμού Τρίπολη Αρκαδίας
 
 
 
     
  Αναγνωρίζοντας πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, η επιχείρησή μας “ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Τρίπολη, μπορεί να αναλάβει την επαγγελματική φροντίδα του οικιακού ιματισμούς σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τον άψογο καθαρισμό του οικιακού σας ιματισμού, εξυπηρετώντας άμεσα την Τρίπολη και όλη την Αρκαδία.
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει το πλύσιμο, τον καθαρισμό και το σιδέρωμα:
 
     
 
  Παπλωμάτων
  Κουβερτών
  Κουρτινών 
  Καλυμμάτων
 
     
  Ο καθαρισμός του οικιακού σας ιματισμού, πραγματοποιείται σε σύγχρονα πλυντήρια που προσφέρουν απόλυτη απολύμανση από μικρόβια και μικροοργανισμούς καθώς και την απομάκρυνση ακόμα και των πιο δύσκολων λεκέδων.

Το σιδέρωμα του οικιακού ιματισμού γίνεται με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο, ενώ η χρήση πιστοποιημένων προϊόντων καθαρισμού προσθέτουν ένα ακόμη στοιχείο υπέρ ενός άψογου αποτελέσματος, χαρίζοντας μοναδική αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής για εσάς.
 
     
     
     
 
     
     
     
  Η εξατομικευμένη προσέγγιση στον καθαρισμό του οικιακού ιματισμού, η διαρκής καινοτομία και η προσήλωση στην λεπτομέρεια, μας έχουν εξασφαλίσει όλα αυτά τα χρόνια ένα ευρύ πελατολόγιο στην Τρίπολη και σε όλη την Αρκαδία.  
     
     
     
 
     
     
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας αναθέσετε τον καθαρισμό του επαγγελματικού ή οικιακού ιματισμού σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Τρίπολη και όλη την Αρκαδία.